Sunday, February 14, 2010

: : velentino rossi? : :

"happy velentines day..."

what? menatang ape budak2 ni tetiba sawan mesej camni? dulu2 aku igt org2 yg bertenet je yg sambut.. tp skrg lg dasyat... kat org sesape pon derang wish camni...

ape nk jd la budak2 zaman skrg? tp aku ni budak zaman mane plak eh? ntah la... yg pasti aku bukan mereka... insyallah tidak... kalau da kemaruk sgat, kawen tros... haha....

kan sronok kalau kawen dalam keberkatan....

: : kunang2 terkenang2 : :

Dengan nama ALLAH yg masih member rezeki utk aku bernafas….

Malam ni ntah kenape aku x dpt tido… teringat plak kat blog yg dah lme berhabuk… tgk2 kat blok g9… huh… nipis sket habuk dier…

Mengelamun jap, pikir2 ape yg aku dah wat slame ni… muhasabah sket… huhu..

Tgk kat planner kat my desktop, uish,, bz gak hidup ni eh? Utk 2010 ni, dah 2 event besar yg berlalu… event yg aku terlibat same….

SISPA…

Akhirnya, impian SISPA tercapai gak.. kpd sesape yg x tahu, sispa merujuk kpd siswa-siswi pertahanan awam… setelah bertahun tertangguh… ini baru permulaan.. signifikan kpd kami? Kami akan selevel ngan ROTU or SUKSIS…

Event kedua, terlalu peribadi.. end of story….

Tapi, kita slalu nampak apa yg besar2.. terlepas yg kecil2.. sedangkan yg kecik la menjadi asas kpd sume… dalam hidup aku pnm cm tu gak.. aku slalu terlepas pandang peristiwa pnting yg dianggap KECIK.. kechik punyaa….. bila renung blek, sebenarnye benda kecik tu la yg tgh mengajar aku sesuatu..

Saturday, February 13, 2010

: : february : :